2018. október 26., péntek

SPANCSEREK BLU-RAY ÚJ BONTATLAN - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Spancserek - Blu-Ray
(I Love You, Man, 2009)
Tartalom:  Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre. A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos "randikba" kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életéből. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a vőlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hősünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.
Rendezte:  John Hamburg
Szereplők:  Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Jon Favreau, Jaime Pressly, J. K. Simmons...
Stílus:  romantikus, vígjáték
Bővebb információk a filmről itt:  Spancserek
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby TrueHD 5. 1), lengyel (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1), török (Dolby Digital 5. 1), orosz (Dolby Digital 5. 1)
Feliratok:  magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán
Képformátum:  1. 78: 1 anamorf
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztásExtrák MAGYAR FELIRATTAL!
- audiokommentár - John Hamburg, rendező valamint Paul Rudd és Jason Segel közreműködésével
- werkfilm (így készült)
- kimaradt jelenetek
- bővített jelenetek
- bakiparádé

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 01:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts