2019. április 28., vasárnap

A kísérlet - DVD Újszerű, Német film - Jelenlegi ára: 390 Ft

Eredeti DVD. Maga a korong karcmentes,  újszerű állapotú. Német filmdráma(thriller)(2001). 2. 0DD eredeti hanggal, 2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  1 óra 54 perc. Kép: 16/9. Rendezte: Oliver Hirschbiegel.  További info a képeken.
Szereplők:
Tarek Fahd, 77-es rab
Moritz Bleibtreu
Steinhoff, 38-as rab
Christian Berkel
Berus, őr
Justus von Dohnanyi
Schütte, 82-es rab
Oliver Stokowski
Kamps, őr
Nicki von Tempelhoff
Ismertető:
A film alapjául az 1971-es, hírhedt Stanford-i börtönkísérlet szolgál. A kutatólaborban egy valódi börtönt modelleznek, cellákkal, rácsokkal és megfigyelő kamerákkal felszerelve. Két héten keresztül 20 férfi játssza el a börtönőrök és a rabok szerepét, miközben a tudósok az agresszív viselkedést vizsgálják. A rabok el vannak zárva, és látszólag enyhe megkötések vonatkoznak rájuk, az őrök pedig azt az utasítást kapják, hogy fizikai erőszak nélkül próbáljanak meg rendet tartani. A résztvevők közül bárki bármikor kiléphet, de a szereplőknek fizetett díjat ebben az esetben nem veheti fel.
Az első napokban a két csoport közötti hangulat inkább csak bizonytalan, de ahogy telik az idő egyre több valódi konfliktus alakul ki, az őrök pedig egyre drasztikusabb korlátozásokat vezetnek be a fegyelem megtartása érdekében. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kísérlet túl jól sikerül.  

Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 13:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts