2019. augusztus 30., péntek

Hotel Liebmann 4* Laßnitzhöhe, Stájerország, Ausztria. Luxus alpesi pihenés 4 nap félpanzió - Jelenlegi ára: 101 9


Hotel Liebmann 4* Laß nitzhöhe, Stájerország, Ausztria
A szálloda booking. com értékelése:  8, 7 / 10
4 csillagos luxus a festői Stájerországban
4 nap / 3 éjszaka 2 fő részére kényelmes 2 ágyas szobában, félpanzióval.
Az utalvány a vásárlástól számított 3 évig érvényes.
Üdvözöljük a 4 csillagos Liebmann Hotelben!
A Hotel Liebmann szállása Lassnitzhöhe településén fekszik. A szálloda egy szaunát, szoláriumot, relaxációs szobát, szabadtéri medencét és különféle masszázsokat kínáló 400 m² -es szabadidőrészleggel várja vendégeit. A Graz városától 15 perces autóútra elhelyezkedő hotel ingyenes Wi-Fi-t és ingyenes parkolást kínál.
A szálláshelyen mindennap bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Az étterem kandallóval és télikerttel is rendelkezik. Az éteremben osztrák és nemzetközi ételeket kínálnak. A szállodában egy bár és egy kávézó is működik.
A Liebmann Hotel szállásán egy modern tanterem és a stájer hegyekre néző terasz is helyet kapott. Az A2-es autópálya mindössze pár perces autóúttal elérhető a Hotel Liebmann szállásáról.
Étkezés:
Szállodánk minden apró részletre odafigyel. Éttermünkben stájer és nemzetközi ételeket szolgálunk fel. Napozóteraszunk a szálloda hangulatos szíve, és csodálatos kilátást nyújt Graztól egészen a Koralpe-ig.
Kávézónk: Élvezze a házi készítésű süteményeket és egy csésze kávét. A hangulatos kávézóban csodálatos nyugalmat és hangulatos pillanatokat tapasztalhat, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtanak festői Grazi medencére.
Bár & Gin: A hangulatos bár tökéletes hely egy ital elfogyasztására! Fogyasszon el egy gin-koktélt Stájerország legnagyobb gin bárjából, jelenleg több mint 250 különböző ginnel.
Wellness:
Wellnesparadicsomunk az alábbi szolgáltatásokkal várja vendégeinket:
Gőzfürdő (60 ° C),
Bio szauna (58 ° C),
Finn szauna (90 ° C),
Infrakabin,
Hangulatos relaxációs szoba,
Napozóterasz,
Fűtött szabadtéri medence hullámfürdővel (májustól szeptemberig).
Szobáink:
Valamennyi szoba kellemes színekkel lett kifestve annak érdekében, hogy Ön nagyszerűen érezze magát. A szobákból csodálatos panoráma tárul a keleti hegyekre Graztól Koralpeig.
Szobáink az alábbiak szerint vannak felszerelve: tömörfa bútorok, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, külön WC, műholdas TV, esetenként erkély, ingyenes Wi-Fi, fürdőköpeny és törölköző, szobai széf, 1 üveg ásványvíz (az érkezés napján).
Programlehetőségek a régióban:
Laß nitzhöhe elismert klimatikus üdülőhely, mindössze 15 percre Graz városától. Festői szépségű gyümölcsösök, szántóföldek, erdők, folyók és tavak ölelésében fekszik. Változatos és gyönyörű túraútvonalakon ismerhetik meg a környező természetet és nevezetességeket.
Graz nevezetességei: Schlossberg, az Eggenberg-palota - Stájerország legnagyobb várkomplexuma, a Landeszeughaus - a világ egyik legnagyobb fegyvergyűjteménye, Kunsthaus - Graz építészeti cúcspontja.
Dél-Stájerország: Dél-Stájerországi borút - Stájerország leghíresebb és legrégebbi borútja, a Flavia Solva római múzeum - az egyetlen római város Stájerországban, borút -  boriskola Silberberg, Vinofaktur Genussregal Südsteiermark - a bor és a kulináris művészet nemzeti kiállítása.
Kelet-Stájerország: Herberstein -  romantikus kastély és Stájerország legszebb állatkertje, Apfelstraß e - virágzó fákkal és finom pálinkával, Gölles - a Gölles család kitűnő pálinkái, Riegersburg - vár és boszorkánymúzeum.
 
A szálloda elérhetőségei:
Hotel Liebmann
Liebemannweg 23
8301 Laß nitzhöhe, Österreich
Tel:  +43 3133 23226
E-Mail:  office@hotel-liebmann. at
Az utalvány a vásárlás napjától számított 3 évig érvényes.
Csak 1 utalvány vehető igénybe tartózkodásonként. A szoba foglalása a kupon sorszámával lehetséges. Kérjük, vegye figyelembe a szálloda nyitvatartási idejét.
Felhívjuk figyelmét, hogy kuponnal korlátozott mennyiségű szoba áll rendelkezésre!
A már kiállított voucher visszaváltására nincs lehetőség!
Az utalvány német nyelven kerül kiállításra; mellé magyar nyelvű, magyarországi számlát küldünk.


Jelenlegi ára: 101 990 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 21:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts