2019. október 29., kedd

Peg Perego Primo Viaggio babahordozó + autós bázistalp .-) - Jelenlegi ára: 1 Ft


Új tulajdonosát keresi szerettt babahordozónk, autós bázistalppal együtt : ) Peg Perego márkájú, azon belül primo viaggio.
Második tulajdonosai vagyunk, összesen 3 gyermeket szolgált ki. 2010-ben vásárolta újonnan egy ismert bababoltból az előző tulajdonos, én papírokkal együtt vettem át tőle, de sajnos az idők folyamán elkallódott.
Tudnivalók:
ECE-R 44/03, jelen jogszabályban elfogadott autósülés.
A huzata, a szűkítő betét, csattpárna és a kupola sérülés mentes, hibátlan állapotú, a biztonsági övön apró foltok vannak, amik az utolsó mosáskor sajnos nem jöttek ki.
Felületi karcok előfordulnak.
A hungarocell betét két kb 2 cm-es szakaszon sérült, kisebbik gyermekem sjanos megkóstolta egy óvatlan pillanatban fényképezés közben. Használatot/védelmet nem befolyásolja, éás még csak nem is látható.
A hordozóhoz autóba köthető bázistalpat adok
0-10 kg menetiránynak háttal, 10-13 kg menetirányban beköthető ülés
3 pontos biztonsági öv rögzíti a gyermeket a hordozóban, plusz az autóbiztonsági öve
A biztonsági öve a gyermek méretéhez igazítható.
NEM ISOFIX-es
Kompatibilis az alábbi babakocsikkal: Peg Perego Atlantico, Peg Perego Pliko, Peg Perego Pliko P3, Peg Perego Venezia stb.
A hirdetéseim között megtalálható egy Peg Perego Atlantico babakocsi is, amellyel mi használtuk.
Személyes átvételt preferálom, Budapest a XI., XIX. kerületeiben, és a 4-es villamos vonalán Újbudaközpont - Blaha Lujza tér közötti szakaszon előre egyeztetett időpontban átvehető.
Postázni csak 3500 ft feletti vásárlás esetén tudom, csak és kizárlag DPD futárszolgálattal, melynek díja a terméklapon a szállítási fül alatt olvasható!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 13:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts