2019. december 24., kedd

Bram Stoker: Drakula (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 7 760 Ft

Bontatlan blu-ray. Steelbook Edition. Külföldi kiadás magyar szinkronnal, magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.  
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
1.          Azokban a városokban, ahol van foxpost terminal, ott minden terméket kizárólag foxpost futárral küldöm.
2.          Ha nincs foxpost terminál, akkor a lemezt ajánlott levélben küldöm lakcímre, több darab (háromnál több) lemez esetén MPL futárral küldöm postapontra.
3.          Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
DVD-n is megvan, ha kéred felteszem külön aukcióra.
Ismertető:
Drakulát, Erdély egykori véres kezű vajdáját évszázadokkal ezelőtt eltemették, teste azonban mégsem omlott porrá. Az a hír járja, hogy sírjából kikelve minden éjjel hátborzongató portyára indul - szűzleányok vérére szomjúzik...
Drakula holt, de nem halott egészen. Nem tud nyugodni, ameddig nem látja viszont négyszáz évvel azelőtt meggyilkolt hitvesét.
A XIX. század derekán egy messziről jött idegen száll meg a gróf kastélyában. Drakula megdöbbenve látja viszont egykori kedvese arcképét a vendég medáljában, és útnak indul, hogy minden áron és minden eszközzel visszaszerezze újraszületett szerelmét. Kelet Európából Londonba indul, útja során vénből fiatalemberré, emberből vérengző szörnyeteggé változva...
Bram Stoker klasszikusnak számító gótikus regényéből már számos filmváltozat készült, de ezek többsége gyakran megfeledkezett a történet romantikus fonaláról és csupán a véres jelenetekre koncentrált. Coppola monumentális, látványos, pazar kiállítású feldolgozása a mesterhez méltó módon már sokkal árnyaltabban kelti életre a vérszívó legendáját, amely az ő megvilágításában akár nagyszerű szerelmi történetként is felfogható.

Jelenlegi ára: 7 760 Ft
Az aukció vége: 2020-01-14 21:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts