2020. május 24., vasárnap

Pedi Spin lábápoló sarokreszelő - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A PEDI SPIN precíziós, rozsdamentes acélból készült finom mikroszelője hatékonyan és gyorsan eltüntetheti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedéseket, miközben rendkívül gyengéd és kíméletes még az érzékeny bőrhöz is.
A Pedi Spin a lereszelt bőrt a készülék fejében tárolja, így az eltávolított bőrdarabkák könnyedén kiüríthetők, nem szóródik szét, rendkívül higiénikus.
Alkalmazhatja a talpán, a sarkán, de még a lábujjain is. Lábai olyan gyönyörűek és ápoltak lesznek, mintha egy profi pedikűrös kezelte volna!  
 A PEDI SPIN sarokreszelő előnyei:
Két precíziós fokozattal: két sebességfokozat közül választhat a még tökéletesebb és hatékonyabb lábápolás érdekében
Higiénikus: Praktikus tárolóedénnyel van ellátva, így könnyedén összegyűjtheti és kiürítheti az eltávolított bőrdarabkákat
Ergonomikus: Alakjának és profi formatervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, precíz, könnyű és kényelmesebb használatot tesz lehetővé
Biztonságos és fájdalommentes: Finom mikroreszelőinek köszönhetően nem okoz sérüléseket, rendkívül gyengéd a bőrhöz! Kíméletesen és fájdalommentesen távolítja el a bőrkeményedéseket. Kizárólag a száraz, elhalt réteget távolítja el, az élő bőrrétegeket nem károsítja, nem reszeli le.
Két precíziós fokozat:
alacsony fokozat: repedezett, száraz bőrhöz
magasabb fokozat: durvább bőrkeményedések
Technikai adatok:
4 db (AA) ceruzaelemmel működik, melyek nem képezik a készlet részét
Személyes átvétel Taksonyban és szerda délutánonként a Nagyvárad téren lehetséges

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 08:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts