2020. május 25., hétfő

TATRATEA 37% Hibiszkusz és vöröstea - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

A jól ismert Tatra teák második sorozatának tagjai mind a könnyed gyümölcsös, virágos ízekkel várnak. Egyik legújabb képviselőjük a 37%-os vörös tea és hibiscus ízesítésű likőrjük. Vörös teával dúsított, hibiszkusz és meggy kivonatokkal készült, melyek nagyszerű forrásai a természetes antioxidánsoknak. A hibiszkusz Ázsia trópusi részein őshonos növény, melynek nagy, táplálkozásra alkalmas virágai vannak. Enyhén savanykás ízének, valamint gyönyörű rubinvörös színének köszönhetően, kiváló teafőzet elkészítésére. Nagyon kellemes és könnyed ízvilágú, gazdag zamatú tealikőr.
Illatában természetesen a hibiszkus virágos jegyei dominálnak, melyet a vörös tea pikáns aromája és a meggy gyümölcsössége tökéletesen kiemel.
Zamatában a gyümölcsös, virágos karakter egyaránt megjelenik, melyeket a tea jellegzetességei remekül kihangsúlyoznak. Kóstolásakor először a hibiszkusz virágos jegyeire leszünk figyelmesek, melyek mellett egyre inkább a meggy és a tea kezdi átvenni az uralmat. Szánkban megforgatva az italt csodás egyveleget kapunk, melyben a gazdag ízek táncát csodálhatjuk. Lecsengésében a meggy és leginkább a vörös tea kap szerepet, melyek enyhén savanykás, kesernyés ízzel gazdagítják az édes, likőrös ízélményt.
A TATRATEA 2. sorozatának 3. tagja.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-26 07:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts