2020. szeptember 23., szerda

Motorola Moto G8 Dual Sim 64GB White EU - Jelenlegi ára: 56 600 Ft

Motorola Moto G8 Dual Sim 64GB
 
 
 
A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM - kék készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat,  a három integrált kamera jóvoltából elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele.  Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének képátlója 6, 44", eszerint a nagyobb mobilok csoportjába tartozik. Ez a verzió 8 magos Qualcomm Snapdragon 665 CPU-t kapott.  Az operatív memória mérete 4 GB. Teljesítményét tekintve igényesebb alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 64 GB méretű belső tárhely már zeneszámok és filmek tárolására is elegendő. A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM - kék mobilt jókora teljesítményű 4000 mAh akkumulátor tartja életben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3, 5mm) és USB-C konnektorral is ellátták.
A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM okostelefon lényegesebb tulajdonságai
A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM - kék 6, 44" átmérőjű IPS kijelzővel bír, melynek max. felbontása 1560 × 720
Qualcomm Snapdragon 665 CPU és 4 GB RAM
Grafikus chip: Adreno 610
A(z) 64 GB belső memória egy MicroSD kartyával könnyen növelhető
SIM konfiguráció:  Hibrid
A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 16 Mpx
A hátsó kamera lencséinek száma: 3
MicroSD slot a memóriakártyához
Az ujjlenyomat-olvasó növeli a biztonságot
Gyorstöltés funkció
A kábeles töltés maximuma: 10 W
A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM telefon kamerája és kijelzője
Ez a jókora 6, 44" átmérőjű kijelző kör alakú kivágással HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes makulátlanul megjeleníteni.  Komoly előnye, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál.  Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM - kék okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképeket készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a tükörreflexes fényképezőgépek felvételeivel.  Alacsony f/ 1, 7 fényerősségének hála a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon pontos és hatékony, ami nagyban leegyszerűsiti a fényképezést. Egy kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői tökéletesen elégedettek lesznek a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ez a telefon két lencsét kapott, az egyik makró, a másik pedig széles látószögű.
A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM egyéb funkciói
Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére megy.  A belső tárhely tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G8 64GB Dual SIM - kék okostelefon adatainak biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Jelenlegi ára: 56 600 Ft
Az aukció vége: 2020-09-23 18:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts