2021. február 21., vasárnap

Hotter taupeszín valódi bőr fiatalos, sportos táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Hotter taupeszín valódi bőr fiatalos, sportos táska
Erős, vastag, finom tapintású valódi velúrbőrből készült (a jobban igénybe vett részek színben megegyező valódi marhabőrből készültek: vállpánt, s a táska zárásául szolgáló mágnespatent környéke, valamint a táska hátoldalán levő cipzáros zseb körül) sportos, fiatalos táska, melynek szépségét a különleges taupeszín, a finom, antikolt rézszín fémdíszítések, s a letisztult, egyszerű fazon adják. Azoknak ajánlom, akik szeretik a márkás, finom dolgokat, a fiatalos, sportos eleganciát. Taupe... nem szürke, nem barna, s nem is zöld: vakondszürke... földbarna... kekizöld kellemes keveréke.
Használt, de még mindig nagyon szép darab.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, minden elfér benne, amire szükség lehet: iratok, zsebkendő, kulcs, telefon stb. Két részből álló belsejének az egyik felében egy nagyobb méretű cipzáros, a másikban két valamivel kisebb, bőrrel szegélyezett nyitott zseb került kialakításra. A táska két részét egy nagy méretű cipzáros rekesz választja szét. Kívül, a táska hátoldalán egy cipzáros rekesz kapott helyet.
A táska bélése színben harmonizáló erős, selyemfényű textil. Vállpántjának hossza miatt magunkon keresztben átvetve, testtáskaként is hordható. A táska egy erős mágnespatenttal záródik (a csat csak dísz, funkcionális szerepe nincs).
Szélessége:    28 cm.
Magassága:     23 cm.
Mélysége:         9 cm.
Fülhossza:     135 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 04:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts