2021. március 29., hétfő

Nivea urbanista 3db-os arcápolási szett - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Személyes átvétel: - Csepelen a hév végállomástól 5 percre.
A számlát a csomaggal együtt kapja meg!
URBAN DETOX MASK 1 Perces Méregtelenítő Arcmaszk
A városban egyszerűen kötelező a bőr tisztítása. A szappan nem elég – mélyreható méregtelenítésre lesz szükségünk! Hetente egyszer ezért ne feledjük el a bőrradírt vagy az arcmaszkot. Kifejezetten erre a célra fejlesztették ki a fehér agyagot és magnólia kivonatot tartalmazó URBAN DETOX MASK 1 Perces Méregtelenítő Arcmaszkot, amely képes eltávolítani az igazán mélyen ülő szennyeződést is. (NIVEA, 75 ml, eredeti ára: 1590 Ft) S hogy mire képes egy maszk csupán egyetlen perc alatt? Felébreszti, felfrissíti, feszesebbé és egyenletesebbé teszi az arcbőrt!
URBAN SKIN DEFENCE Nappali Arckrém
Védjük a bőrünket a külső behatásoktól! Az URBAN SKIN DEFENCE Nappali Arckrém hosszantartó védelmet nyújt a szennyeződésekkel és az UV-sugarakkal szemben és 48 órán át tartó intenzív hidratálást biztosít. Az összetevőknek, az antioxidánsoknak, a bio zöld tea kivonatnak és a hialuronsavnak köszönhetően bőrünk sima és üde lesz már az első használat után. Bátran bízhatunk a napsugarak elleni hatékony védelmében is, ugyanis a krém 20-as fényvédőfaktort tartalmaz, amely segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. (NIVEA, 50 ml, eredeti ára: 1990 Ft)
URBAN SKIN DETOX Éjszakai Arckrém
A városban eltöltött nehéz nap után bőrünknek is szüksége van pihenésre és regenerálódásra. Segítsük bőrünket regenerálódni alvás közben, ringassuk álomba URBAN SKIN DETOX Éjszakai Arckrémmel. A három hatóanyag (antioxidánsok, bio zöld tea kivonat és hialuronsav) mindent megad a bőrnek, amire a regenerálódáshoz szüksége van. A krém optimális pH-értéke ezen kívül a felső védőréteg megfelelő működését is biztosítja. A hosszantartó hidratálás és a gyönyörűen kisimult arcbőr már csak hab a tortán. (NIVEA, 50 ml, eredeti ára: 1990 Ft)


Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 16:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts