2021. május 31., hétfő

Dr. Seuss - Kalapos Macska - Jelenlegi ára: 2 124 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1189723
Dr. Seuss
Kalapos Macska
- Ez itt a doboztrükk!
kiáltott a Macska.
- Két Izé van benne,
mindjárt meglátjátok!
Tadám! - és meghajolt.
- Szeretni fogjátok!
Mikor felbukkan a kicsit sem kancsal és kacska Kalapos Macska, majd ránk kiált, hogy talpra és mancsra - akkor az unatkozó Sári meg a bátyja egy szempillantás alatt hatalmas felfordulás közepén találja magát, körbe cikázó és mindent letaroló Izékkel. De mi lesz, ha anya hazaér?!
Dr. Seuss neve fogalom: ő a gyerekirodalom egyik legnépszerűbb alakja, Kalapos Macska című meséje pedig a legismertebb könyve. Figurái gyakran furának tűnnek elsőre, ám egy-kettőre szívünkbe zárjuk őket. Dr. Seuss egyedülálló képi világa, humoros és zseniálisan egyszerű versei a legkisebbektől a már önállóan olvasókig mindenkit megszólítanak.
A Kolibri Klasszikusok sorozatban végre magyarul is hozzáférhetőek Dr. Seuss hiánypótló könyvei, Szabó T. Anna hihetetlenül kreatív, mégis szöveghű fordításában.
A sikerhez nem árt némi szerencse – Dr. Seuss története.
Árverésre bocsátották azt a levelet, melyben a Grincs, a Kalapos Macska és még számtalan népszerű mesekönyv szerzője, Dr. Seuss köszönetet mond főiskolai osztálytársának, amiért megakadályozta, hogy elégesse első gyerekkönyvének kéziratát.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Miként segített az aranyérem megszabadulni a család béklyóitól?
Carrie Snydert valós történelmi helyzetek inspirálták, hogy megírja a becsvágy és a női emancipáció történetét, amely leírja, hogyan képes határait átlépve a saját életét élni egy nő. Oláh Andrea Darida Bence szerkesztővel beszélgetett.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 124 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 13:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts