2021. augusztus 23., hétfő

BIOCOM / ÖKONET KOLLAGÉN Maszk 5X15 ml 12990.- helyett most 7490.- szeptember 10-ig! - Jelenlegi ára: 7 490 Ft


ÜDVÖLÖLLEK AZ OLDALON!
 Eladó: KOLLAGÉN MASZK 5 x 15 ml
Kollagént tartalmazó bőrápoló maszk.
? A kollagén Testünk ragasztóanyaga
? Aktív hatóanyagok: vörös agyag, kaolin, hólyagmoszat, avokádó olaj, jojoba olaj, olívamag-őrlemény.
? Kiszerelés: 5 x 15 ml
? Egy tégely több, akár 4-5-6 alkalomra is elegendő!
? AJÁNDÉKNAK is ajánlom!
? Akár 1 tégellyel is örömet szerezhetsz valakinek!
? Mielőtt alaposan elemeznénk a kozmetikumokat, részleteire bontva a (természetesen kollagénes) csúcstermékeket, fontos újra megjegyezni, hogy a kollagén pótlása nem nélkülözhető belülről!
? A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely tulajdonképpen egyben tartja a testünket, ez a „ ragasztóanyagunk”. Rugalmasságot ad a bőrünknek, az ínszalagoknak-ínaknak, a porcoknak, a hajnak, valamint megfelelő szilárdságot a csontoknak. Ahogy a kor halad előre, a belső kollagén termelés lelassul.
? Pótoljuk belülről is!
? A körülbelül 35-40 éves test már elvesztette a természetes kollagén raktárainak mintegy 10-15%-át. A hiány következménye lehet a ráncok, a bőr petyhüdtsége, elvékonyodása, a törékeny haj és körmök megjelenése, az álmatlanság, a szorongás, az ízületi fájdalom (gyulladás), és a lassabb gyógyulási folyamatok. Testünk a C-vitamin segítségével a sejtek rendelkezésére álló aminosavaiból ugyan kollagént állít elő, ám ettől függetlenül nagy szükség van a pótlásra ahhoz, hogy fokozni tudjuk szervezetünk természetes regeneráló képességét, a szövetek helyreállítási folyamatait! A Biocom által forgalmazott kollagén hidrolizált formájú, ami azt jelenti, hogy rövidebb egységekre bontva könnyebben felszívódik és épül be a szervezetbe. A kollagén a fő hatóanyag S hogy mi a kozmetikai termékcsalád fő hatóanyaga, ami mind a négy termékben megtalálható? Természetesen a kollagén! Ahogy öregszünk, vékonyodik a bőrünk, megereszkedik, elveszti rugalmasságát. A kollagénnek a kozmetikumokban nem az a feladata, mint amikor megesszük, ilyenkor a bőrön csak egy filmréteget hoz létre, amivel megakadályozza a vízvesztést.
? Két fő feladat: védelem és hidratálás
? A bőrünk úgy néz ki, hogy van egy dermális gél, felfoghatjuk úgy is, hogy benne vannak az elasztin szálak, a kollagén rostok, a fibroblastok és mindezek magukba zárják a vizet. Tehát azon felül, hogy nekünk vigyázni kell, hogy a vízvesztés ne következzen be, védelmi funkciót kell létrehozni a bőrön, nagyon fontos a hidratálás! Mindemellett a bőr normális lipidrétegét is meg kell tartani. Minden kozmetikumban ezt a két hatást kell ötvözni.
? Használati utasítás: vigye fel a krémet az arcra, nyakra és dekoltázsra vékony rétegben. Kerülje ki a száj- és szemkörnyéki területeket. Enyhén masszírozza be, majd hagyja hatni 10-15 percig. A hatóidő letelte után langyos vízzel mossa le vagy radírozzon és utána öblítse le.
A termék alkalmazása következtében esetlegesen előforduló mellékhatásokért felelősséget nem vállalok!
Szállítási módok és díjak:
- postán maradó ajánlott levél 915. -
- MPL postapont 2kg-ig 1325. -
- MPL házhoz szállítás 2kg-ig 1460. -
- MPL csomagautomata 2kg-ig 820. -
FOXPOST-al nem tudok szállítani mert nincs a településemen automata.
CSERÉRE, GARANCIÁRA, VISSZAVÁSÁRLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!
KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTAD!


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2021-08-23 22:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts