2021. augusztus 29., vasárnap

Iphone 12 mini 64 GB - lila - Jelenlegi ára: 179 900 Ft

Eladó teljesen új, sosem használt Iphone 12 mini 64 GB, lila színű okostelefon. Mivel sosem volt használva, teljesen karcolásmentes, a dobozban tároltuk. Egy családtagnak lett volna ajándékba, de nem számoltunk azzal, hogy csak Telenoros sim kártyával működik. Kedvezőbb áron adjuk tovább, mint ahogy vettük, reméljük megtalálja új gazdáját.
Néhány infó:
Az iphone 12 kielzője káprázatosan jobb kontrasztot produkál, elképesztő színhűséggel rendelkezik, és hatalmas ugrást tett képpontsűrűségben. Csak ámulsz azon, amit látsz. Az OLED-kijel­ zőn élénkebbek a színek, sötétebb a fekete, és minden nagyobb felbontásban jelenik meg.
Az új széles látószögű kamera 27 százalékkal több fényt enged be. Az eredmény: a lehető legrészletgazdagabb és legszínesebb fotók, akár nappal, akár holdfényben kattintgatsz.
Az A14 Bionic okos­ telefonchip a lehetőségek határait feszegeti. A Neural Engine például több billió műveletet végez el másodpercenként. Dolby Visionben is videózhatsz vele erre még a profi filmes kamerák sem képesek. Emellett szuperhatékony, hogy az aksid tovább bírja.
A doboz egy gyorstöltésre alkalmas USB-C Lightning kábelt tartalmaz, ami kompatibilis az USB-C hálózati adapterekkel és a számítógépek portjaival.

Jelenlegi ára: 179 900 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 19:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts