2021. október 25., hétfő

Nanoil Jojobaolaj - szerves, hidegen sajtolt jojobaolaj arc-, bőr- és hajápoláshoz, 50 ml - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

HIDEGEN SAJTOLT. A hidegen sajtolásnak köszönhetően, a Nanoil nem veszít el értékes alkotóelemeket. Így ez megmarad a tápanyagok színtiszta esszenciájának.
FINOMÍTATLAN. A Nanoil Jojobaolaját nem vetik alá finomítási eljárásnak, ennek köszönhető, hogy az olaj megőrizte a természetes színét és aromáját, illetve az összes benne lévő hasznos tápanyagát.
100%-BAN ORGANIKUS. A Nanoil egy organikus termék, amely semmilyen tartósítószert vagy szintetikus adalékanyagot nem tartalmaz. A formula kizárólag az Ecocert által engedélyezett, organikus jojobaolaj felhasználásával készül.  
PH EGYENSÚLY. Fenntartja a sav-bázis egyensúlyát és kiválasztásra kerülő faggyú mennyiségét.  
BÁRSONYOS PUHASÁG. A hajon és a bőrön történő alkalmazása során védőréteget képez, amely bevonat selymesen puhává, és fényessé teszi azokat, anélkül, hogy túlzásba esne.  
FERTŐTLENÍTŐ TULAJDONSÁGOK. Baktériumölő és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően megnyugtatja az irritációt és megoldást jelent az olyan problémákra, mint a pattanások, a viszketés, a zsíros arcbőr vagy a korpa.
ÁLTALÁNOS ÁPOLÁS. A bőrápolás tekintetében teljeskörű gondoskodást garantál, legyen szó az arcbőrről, a hajról vagy a körmökről. Számos szépségápolási kérdésben illetékes: megakadályozza a vízvesztést, véd a magas hőmérséklettel szemben, helyreállítja az egyensúlyt, valamint a szépség és egészség minden aspektusában fontos szerepet játszik.
TÖBBCÉLÚ FELHASZNÁLÁS. A Nanoil organikus jojobaolaja rengeteg különböző módon alkalmazható, például a hajon, a bőrön és a körmökön is. Lehet belőle masszázsolaj, hajpakolás, fürdőolaj, hidratáló, sminkeltávolító, esetleg kondícionáló és akár még szakállolaj is.  
MAGAS BIOKOMPATIBILITÁS. A Nanoil Jojoba Oil bőr- és hajtípustól függetlenül használható. Gyorsan felszívódik, gyengéd, biológiailag aktív és korlátlan az alkalmazása.  


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-10-25 14:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts