2021. november 24., szerda

Frank Márton - Páratlanok 3. Az áldozat - Jelenlegi ára: 2 966 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1787532
Frank Márton
Páratlanok 3. Az áldozat
Gerard-ék azért hagyták el a Láthatatlanokat a Skyrammel, hogy kiszabadítsák barátaik túszul ejtett szüleit és testvéreit. Ha sikerülne, végre ismét egy oldalon állhatnának Bruce-szal és a többi Páratlannal. Csakhogy fogalmuk sincs, hol keressék őket. Mit tehetnek, ha Curamoto kéme nem jelentkezik? Ha Tánya hallgat a jövőről? És ha a csapatukból sem mindenkinek azonos a célja?
Muszáj lenne kitalálniuk valamit, mert a méreg lassan elpusztítja a Földet. A farkasok felé ismeretlen veszély közeledik. Egy újabb összecsapás pedig - régi társaikkal - akár végzetes is lehet. És ott van Bider, aki mindig előttük jár egy lépéssel. Aki játszik velük. És aki erősebb, mint valaha.
A Páratlanok-trilógia utolsó kötetében újra mérlegre kerül minden emberi kapcsolat. A barátság is. A szerelem is. És kiderül, kik képesek áldozatot hozni a másikért.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 966 Ft
Az aukció vége: 2021-11-24 13:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts