2022. június 16., csütörtök

Moksa Csepp - 2 üveggel - Jelenlegi ára: 16 400 Ft

Moksa Csepp étrendkiegészítő - 2 üveggel! Normál, "átlagos" esetben 2 havi adag (ettől sokféle egyéni eltérés lehet).
Speciális módon (materiális vizsgálatokkal nem kimutathatóan) elkészített 88 viráginformációt, körömvirág kivonatot, magnézium szulfátot és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.
Kizárólag természetes összetevőkből áll,  minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.
- Szedése kedvezően hathat az immunrendszer működésére.
- Hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
- Támogathatja a szervezet ellenálló képességét.
- Elősegítheti a jó közérzet helyreállítását.
- Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
Mivel az emberi lény beépített önhelyreállító folyamatai működésének beindításához, beállításához; a saját személyes általános egyensúly visszaszerzéséhez olykor több időre van szükség, minimum 6 hónapig, de inkább 1 évig érdemes szakszerűen, személyre szabottan használni!
Összetétele:  Desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág kivonat és magnézium szulfát | Alkoholtartalom:  22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37, 5 %-át fedezi. | Körömvirág: 2, 7 mg.
Alkalmazása:  Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt.  A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését.  Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.
Nettó térfogat:  10 ml
Csomagolás:  10 ml-es cseppentős sötét üveg, műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.
Érzékszervi tulajdonságok:  Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.
Tárolás:  szobahőmérsékleten. 10 ml-es cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.
A Moksa Csepp étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása:  Figyelmeztetések:  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani! A készítményt csak a csomagoláson jelzett minőség-megőrzési időn belül szabad felhasználni.
Gyártó és forgalmazó: Móksha Gyógyír Zrt.
OGYÉI notifikációs szám:  17739/2016
Átvételi, szállítási - fizetési módok a szállítási feltételeknél részletezve.
Nézd meg a többi nálam feltöltött holmit is!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Nem helyettesítik, hanem kiegészítik az egészséges és változatos étrendet és az egészséges életmódot, de szükségesek az egészséghez. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Amennyiben gyógyászati céllal kívánja őket felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Nem tekinthetők bizonyítéknak a termékkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a termék szedésére.

Jelenlegi ára: 16 400 Ft
Az aukció vége: 2022-06-17 02:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts